Reizen

Nieuwsgierig

Zolang ik me kan herinneren wil ik meer weten. Van de wereld om me heen, van de mensen die ik ontmoet. Ik wil nieuwe dingen leren en proberen. Als klein meisje kon ik urenlang de handstand oefenen tegen elke willekeurige muur, speelde ik graag in de tuin en verslond ik boek na boek.

Wie is Sjan 002
Wie is Sjan 003
Wie is Sjan 001
Reizen schrijven

Schrijven en reizen

Ik ben al m'n hele leven gefascineerd door taal en een studie journalistiek sloot daar goed bij aan. In dat vak kon ik een groot deel van mijn nieuwsgierigheid kwijt, want voor een journalist gaan deuren open die voor anderen gesloten blijven. Ik kwam op bijzondere plekken en maakte mooie reizen voor m'n werk, maar voelde na een tijdje ook dat er iets ontbrak.

3 Sjan   Romy Joy

Yoga-opleiding

Tijdens m'n studie was ik al begonnen met yoga en toen ik in Amsterdam een fijne yogaschool had gevonden, besloot ik daar een opleiding te volgen. Niet met het doel om les te geven, want ik zag mezelf echt niet voor een groep staan. Maar hey, soms lopen dingen anders dan verwacht en ik bleek lesgeven zowaar leuk te vinden.

Op mijn werk keek ik steeds vaker uit het raam terwijl ik me afvroeg wat ik op een kantoor deed. Ik zegde m'n baan op en besloot m'n hart te volgen. 

Ik dook in het energiewerk en maakte kennis met reading en healing. In de yogawereld ontdekte ik mijn grote liefde, yoga nidra. Ik merk hoe alles langzaamaan steeds meer in elkaar overvloeit.

Nu wil ik niets liever dan mijn kennis en technieken delen met jou. Here I am!